Talo tyhjäksi 21.8. huutokaupalla Vehmaalla Kirkonkyläntie 403 klo 11 (näyttö klo 10).

Myydään huutokaupalla autoilijan jäämistö mm ainutlaatuista Arabiaa ja Kupittaan saven vähän erikoisempaa esineistöä. Hyvää taidetta; mm turkulaiset tutut P.Sainio, L.vahtera ja ukilaisille tuttu Ali Kinnunen. Kotimaista design-lasia ja keramiikkaa mm Birger kaipiaisen seinälautasia. Runsaasti pöytähopeita ja kultaa. puisia kunnon huonekaluja; jykevä sohvakalusto, keinutuoleja, kulmakaappi. lasten kalusto, rottinkia, lasivitriinejä, valaisimia ym. Lelu/keräilyautoja, rettigin peltitarjottimia ym, ym. keräilytavaraa. Piha- ja puutarhakalusteita, pihapatsaita, ruukkuja ym. 2 kpl betonimyllyjä, bensapumppu ja säiliö ym rautatavaraa. Moottoripyöräilijän ajovarusteet ja kypärät. ja sokerina pohjalla; Mercedes-Benz 280 E Automatic vm 1972. Ja paljon muuta tässä kertomatonta. paljon mielenkiintoista tavaraa, mitä on harvoin tarjolla.

Maksutapoina käteinen ja kortit. Hyvä puffetti ! Runsaat parkkitilat ihan vieressä. Sadekatokset ! Olemme väljästi ulkotiloissa kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi .

Ennakkotarjoukset sähköpostiin reijo.virtamo@gmail.com 20.8. klo 21 mennessä (ei näiden kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta).


Kuvia päivittyy vielä lisää.

Noudatamme viranomaisohjeita covid19 tilanteen johdosta; mm turvavälit, käsidesi , maskit (saa paikanpäältä )

Viranomaisten ohjeita tapahtumien järjästäjille, joita mekin noudatamme ;Älä tule sairaana tai oireisena tapahtumaan.

2. Muista turvavälit.

3. Käytä käsidesiä (saatavana paikalta) ja pese käsiäsi. Opasteet käsipesupaikkaan paikan päällä.

4, Tutustuessasi kohteisiin ja käsitellessäsi niitä käytä suojakäsineitä (saatavana paikalta)

5. Mikäli yskit tai aivastat tee se omaan hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan

6. Suositusten mukaisesti tulisi käyttää kasvomaskia.

7. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta kävijän mahdolliselle altistumiselle virukseen. Kävijät vastaavat itse mahdollisesta sairastumisestaan. Maskeja, käsidesiä ja kertakäyttöhansikkaita on tarjolla paikanpäällä.